×
Gadgets

Endelig: Her er Teslas “billige” elbil!

Teslas stifter, Elon Musk har netop lanceret den hidtil billigste elektriske bil fra firmaet, der er en skøn blanding af en hightech virksomhed og en bilproducent.

Model 3, som den hedder, kan køre mindst 315km på en opladning, men Elon Musk lagde vægt på, at Tesla arbejder hårdt på, at den skal kunne køre længere.

Læs også: BMW i8 – den ultimative drengedrøm

Som sine storebrødre, Model S og Model X, er den nye Model 3 også en kvik fætter – den kommer til at nå 100km/t på højst 6 sekunder – og igen fremhæver Musk, at det er minimum, og at Tesla arbejder på en hurtigere accelleration.

Bilen vil være delvist selvkørende ligesom de andre biler i serien via Teslas Autopilot funktion.

På gaden næste år

Model 3 kommer til at koste 35.000$ – prisen i Danmark bliver desværre i den høje ende, da regeringen for nylig har fjernet afgiftfritagelsen for elbiler. Vi gætter på lige under 500.000 kr.

Uden at komme nærmere ind på dato eller måned, kunne Elon Musk dog sige, at bilen er på gaden i 2017 – og har du mod på det, kan du bestille den hos Tesla allerede nu!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.