fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Er dette prototypen på en ny Tesla?

En ukendt Tesla blev spottet tæt ved Teslas designstudie i Los Angeles og nu gisnes der om, at det kan være en opdateret Model S eller X.

En Tesla-ejer med brugernavnet Vinc har spottet en hidtil ukendt Tesla-variant på gaderne i Los Angeles, USA, tæt ved det sted hvor Teslas designafdeling holder til. Heldigvis havde Vinc sat sit dashcam til at optage, og han har postet både billeder og video på Tesla Motors Club, hvor det livligt diskuteres, hvad der ses på videoen.

Alle i forummet er enige om, at bilen er anderledes end Teslas nuværende modeller – og der hældes til at det er en opdateret Model S. Videoen viser, at bilen har markant anderledes forlygter, i forhold til den nuværende Model S, ligesom hele fronten virker anderledes. Ifølge Vinc havde bilen også baglygter, der var større end Model S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Videoen fra Vincs dashcam kan ses her:

Her er videoen i sin helhed.

Der har længe gået rygter om at Musk og kompagni vil lancere nye, opdaterede udgaver af både Model S og Model X, så spekulationerne er bestemt ikke helt ved siden af. Bilen blev fulgt af en Model 3.

Back to top button