×
Elbiler

Tesla annoncerer nye versioner af Model S og X

Tesla annoncerer nye versioner af Model S og X

Som vi tidligere har skrevet er der godt nyt for kommende ejere af Tesla Model S og X – de får nemlig nu begge en overhaling der ifølge Tesla både giver længere rækkevidde og mere køreglæde.

10% bedre rækkevidde

Forbedringerne på den nye version af Model S og X betyder, at rækkevidden vil blive øget med ca. 10%. Dermed vil rækkevidden på den største udgave med 100kWh blive ca. 595km – i teorien i hvert fald. Interessant nok ændres kapaciteten faktisk ikke – long range beholder de 100kWh og standard range vil formentlig blive på enten 75 eller 85kWh (der er ikke offentlige tal fra Tesla på kapaciteten på de to.

Hurtigere opladning

Måske endnu vigtigere end opdateringen på rækkevidden er at de nye modeller også får væsentlig hurtigere opladning. Faktisk vil de kunne oplade med omkring 200kW på de nyeste Superchargers. På de “gamle” version 2 af Superchargerne vil de kunne hive 140kWh ud af laderen.

Bedre affjedring

Udover effektivitetsforbedringer på opladningen har Tesla også forbedret affjedringen på de nye udgaver af Model S og X. Du skulle nu få en væsentlig bedre oplevelse på både motorvej og ved kørsel på mere udfordrende underlag. Plus, affjedringen vil kunne forbedres som en del af kommende softwareopdateringer.

Tesla er allerede begyndt at producere de nye biler, så Model S og X bestilt på hjemmesiden fremover vil være med forbedringerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.