ElbilerTophistorie

Første fotos af 7-personer ID. Buzz

Et eksemplar af den kommende 7-personers udgave af Volkswagen ID. Buzz er blevet spottet i sneen i Sverige.

Et eksemplar af den kommende 7-personers udgave af Volkswagen ID Buzz er blevet spottet i sneen i Sverige. Bilen har været på vintertestkørsel og en fotograf fra CarPix var på pletten. Billederne er det sidste døgn blevet spredt som en steppebrand, blandt andet på sitet InsideEVs.

Mens vi kun har fået 5-personers udgaven af Buzz herhjemme, har Volkswagen aldrig lagt skjul på, at en markant større 7-personers udgave var på bedding. Det bliver den udgave, der sendes til USA, men den kommer også herhjemme. Det siges, at den lanceres officielt til sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 7-personers ID Buzz får tre rækker sæder, bliver næsten 25 centimeter længere og tilbyder siddepladser til syv passagerer, med aftagelige bagsæder og drejelige kaptajnstole på første række.

Som det ses på billedet har Volkswagen udelukkende forlænget bilen mellem akslerne. Det ses tydeligt på skydedøren, der er væsentlig bredere end på den 5-personers ID. Buzz, vi testede for ganske nyligt.

Bortset fra den længere akselafstand ser 7’eren ud til at være fuldstændig identisk med 5-personers udgaven. Eksempelvis er de korte udhæng ved for- og baghjul bibeholdt.

Kolossalt batteri rygtes

Den længere akselafstand giver også plads til et større batteri. Rygterne siger, at den kommende udgave vil få en batteripakke på hele 111 kWt. Det er den største batteripakke, der understøttes af VWs MEB-platform.

En forbedring der måske kan hjælpe på bilens rækkevidde. En af de få store kritikpunkter vi havde, da vi anmeldte den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidst er der også en California-udgave af ID. Buzz på vej. Der arbejdes på Camper-konceptet i disse måneder, men den vil næppe se dagens lys før 2025.

Ud over ID. Buzz GTX udvider Volkswagen også sin elbilsgarage med ID.7 og ID.3 GTX, ligesom der er en en faceliftet ID.3 lige om hjørnet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.