Elbiler

Første kig ind i Volkswagen ID.3-kabinen

I en video, der nu er forsvundet igen, kunne man få et smugkig på instrumenterne i Volkswagens ID.3 elbil, der kommer til efteråret.

I en tysksproget teaservideo, der blev lagt på Youtube af Volkswagen i Østrig, kunne man for første gang se billeder fra kabinen i Volkswagen ID.3 elbilen. Video er væk igen, hvilket kan tyde på, at det var en smutter. Men nettet glemmer aldrig, så der cirkulerer naturligvis billeder – se dem herunder.

Videoen viste blandt andet et glimt af rattet og et dashboard med speedometer og batterirækkevidde. Navigation, musikbetjening og styring af klimaanlægget kan ses på en større skærm umiddelbart til højre for rattet. Setuppet minder en del om dashboard-funktionerne i Seat el-Born, der blev afsløret af VW Gruppen tidligere i år.

I videoen benytter Volkswagen også lejligheden til at fortælle om ID.3’erens stemmestyring, som tidligere er blevet teaset. En person siger til bilen, at han fryser, hvorefter bilen svarer ved at skrue op for varmen. Videoen, der er fra midten af juni, kan ses her:

Igennem de seneste måneder har Volkswagen Österreich udsendt en række små vteaservideoer med Volkswagen ID.3 og det fortsætter de sandsynligvis med indtil september, hvor den præsenteres officielt på Frankfurt Motor Show. Tyskerne har modtaget mere end 20.000 forudbestillinger på den første udgave, Volkswagen ID.3 1st, der forventes at blive leveret til kunderne efter septemberlanceringen.

Herunder de billeder, der blev snuppet fra videoen inden den forsvant igen (klik for at se dem i større udgaver).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.