Elbiler

Volkswagen runder 20.000 forudbestillinger på ID.3

Efter en god start på forudbestillinger ser det ud til, at interessen for Volkswagens elektriske ID.3 hatchback er kølnet en smule.

Et medlem af bestyrelsen hos tyske Volkswagen har på Twitter bekræftet, at bilproducenten nu har modtaget mere end 20.000 forudbestillinger på sin elektriske hatchback ID.3. Det er en måned siden at VW åbnede for forudbestillinger – og allerede det første døgn rullede de første 10.000 bestillinger ind.

Som vi også skrev dengang virker 20.000 måske ikke imponerende, i betragtning af, at Tesla modtog voldsomme 232.000 forudbestillinger på Model 3 indenfor det første døgn, men det gør ikke bestyrelsesmedlemmet Jürgen Stackmann mindre glad. Han skriver i tweetet at målet var 30.000 bestillinger inden september – og det er VW godt på vej til at opnå. Det skal også nævnes, at VW ID.3 kun kan forudbestilles på visse europæiske markeder, mens Teslas forudbestillinger indløb fra hele verden.

VW ID.3 1st, som den første model er døbt, vil være udrustet med en 58 kWh batteripakke med en rækkevide på 420 kilometer (WLTP). Der vil blive frigivet yderligere to udgaver med 45 kWh og 77 kWh batteripakker. Bilen forventes at køre ud på gader og veje i midten af 2020.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.