fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Fortnite-iPhones sælges til uhyrlige priser

Efter at Apple har fjernet Fortnite fra App Store, sælges gamle iPhones med Fortnite installeret til uhyrlige summer. Også i Danmark.

Vil du betale 10.000 kroner for en iPhone SE, hvor spillet Fortnite er installeret? Det håber DBA-brugeren Jens fra København, der har sat sin telefon til salg på mediet for netop den pris. En spritny iPhone SE uden Fortnite kan købes for under det halve – 3.699 kroner.

“Denne telefon skulle vist være ret meget værd da man ikke kan downloade Fortnite til iPhone længere,” skriver Jens på DBA.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han er ikke alene. Der er adskillige lykkeriddere, der har sat Fortnite-iPhones til salg på eBay og andre private salgskanaler. Ifølge Business Insider sælges de med en prislap på op til latterlige 10.000 dollars – altså over 60.000 kroner.

Fortnite
Jens håber at score kassen på DBA.

På denne eBay-side kan man for eksempel byde på en iPhone 11 med spillet installeret – buddene starter ved 11.261 kroner, men vil man have den, kan man smide 25.000 kroner på bordet og lukke auktionen.

Om der rent faktisk findes folk, der er afhængige (og gale) nok til at betale den slags summer for at få en telefon med et spil på, melder historien intet om, men personligt vælger jeg at tro på, at menneskeheden er klogere end som så.

Som det vil være læsere af iNPUT bekendt, har både Apple og Google valgt at fjerne Fortnite fra henholdsvis App Store og Play Store efter at Fortnite-ejerne Epic forsøgte at omgå butikkernes betalingssystemer (og det 30 procents gebyr butikkerne kræver). Det kan du læse mere om her.

Apple har oven på begivenhederne truet med helt at lukke for Epics udviklerkonto hos Apple, hvilket betyder, at også spil der er baseret på grafikmotoren Epic Unreal Engine kan løbe ind i problemer på sigt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button