×
GamingTophistorie

Nu kan Fortnite vende tilbage til iPhone

Apple har langt om længe godkendt den nye app store fra Epic Games, så Fortnite kan vende tilbage til iOS efter fire års fravær.

Efter fire års åben krig mellem Apple og spiludvikleren Epic Games, kan spillet Fortnite nu snart vende tilbage til iOS-platformen. Epic-bossen Tim Sweeney meddeler i et tweet, at Apple langt om længe har godkendt Epics egen Games Store app.

“Med forbehold for yderligere benspænd fra Apple, er vi klar til at lancere i Epic Games Store og Fortnite på iOS i EU i løbet af de næste par måneder,” oplyser Epic Games.

Epic har lavet sin egen app store, hvorfra man skal kunne hente selskabet spil. Det er blevet gjort muligt takket være EU’s DMA-regler, der har åbnet iPhone og iPad for alternative app stores.

Apple har dog, ifølge Sweeney, gjort alt, hvad der var i deres magt, for at forhindre Epic i at lancere deres app. To gange har Apple angiveligt nægtet at godkende app’en. Senest i sidste uge, hvor Apple blandt andet protesterede mod designet og placeringen af ​​app’en ‘Installer’-knap, som iPhone-producenten sagde, var for lig dens egen ‘Hent’-knap.

Læs mere:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.