×
Gadgets

Forudbestil Facebooks Virtual Reality-hjelm på torsdag

En af de mest ventede Virtual Reality-hjelme, Oculus Rift, er langt om længe klar i den endelige version. Og den kan forudbestilles fra den 6. januar – torsdag morgen dansk tid. Hverken prisen eller specifikationerne er offentliggjort endnu, men Oculus afslører alle detaljer om to dage. Her kan vi også få at vide, hvornår hjelmen er klar til levering.

Forudbestiller man Oculus Rift medfølger to gratis spil, nemlig Lucky’s Tale og Eve: Valkyrie.

Grafikkortproducenten NVidia har på CES hævdet, at det kræver en muskuløs computer med et velvoksent grafikkort at afvikle spil på Oculus Rift. Men om det bare er et forsøg på at sælge flere grafikkort ved vi først, når Oculus har afsløret detaljerne om hjelmen.

Oculus Rift er lavet af amerikaneren Palmer Luckey og blev i første omgang sponsoreret som et crowdfunding-projekt. For to år siden blev det opkøbt af Facebook for den vanvittige sum af to milliarder dollars – omkring 13 milliarder kroner.

Der er blevet udsendt to udviklerversioner til en pris på omkring 7.000 danske kroner. Det seneste blev udsolgt i oktober sidste år. Hjelmen kan forudbestilles på oculus.com.

Læs mere om de forskellige virtual reality-løsninger, der kommer i løbet af året, i vores feature-artikel.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.