×
Gadgets

Samsung Galaxy S11 får voldsom kamera-opdatering

Lækkede billeder af kamera-knolden på Samsung Galaxy S11 ser voldsom ud, og nu ved vi hvorfor; den rummer både 108 megapixel kamera og 5x telefotolinse.

Der har tidligere været rygter om det, men en nyhed fra Bloomberg putter yderligere ved på bålet: Galaxy S11 vil få et kamera med 108 megapixel sensor, såvel som ultravidvinkel-linse og 5x optisk zoom. Telefonen siges også at være udstyret med en såkaldt Time-of-Flight-sensor, der kan måle afstande, ligesom den nyligt lancerede Galaxy Note 10 Plus.

Bloomberg sætter ikke navne på sine kilder, men hævder, at det er personer der er ”bekendte med Samsungs planer”.

De samme personer mener at vide, at Samsung planlægger at benytte både 108 megapixel-sensoren og 5x optisk zoom i sin kommende anden foldbare-smartphone; en enhed der omtales som Galaxy Fold Clamshell Device. Den skulle blive præsenteret omkring februar måned næste år. Det er uvist, om den model vil bruge samme fold-på-langs-design som Motorola Razr. Samsung viste et sådant konceptdesign frem allerede sidste år:

Taler rygterne sandt, vil det være første gang Samsung selv benytter 108 megapixel-sensoren i en telefon. Den er tidligere blevet benyttet i Xiaomis Mi Note 10 og vil også blive brugt i den futuristiske Xiaomi Mi Mix Alpha-telefon. Samsung har benyttet den samme 12 megapixel-sensor i S-telefonerne siden Galaxy S7 i 2016.

Tidligere har det været rygtet, at Samsung Galaxy S11 vil få en lynende hurtig 120 Hz-skærm, der skal overgå 90 Hz-skærmen som OnePlus benytter. Det rygte melder historien fra Bloomberg ikke noget om.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.