×
Gadgets

Samsung Galaxy S11 lanceres 11. februar

Samsung har bekræftet at flagskibet Galaxy S11 lanceres i næste måned – et par uger inden Mobile world Congress i Barcelona.

Det næste flagskib fra Samsung, Galaxy S11, lanceres den 11. februar ved et Unpacked-event i San Francisco. Det bekræfter koreanerne via et tweet. Ud over S11 – der måske, måske ikke kommer til at hedde S20 – er der en mulighed for, at Samsung vil vise en ny foldbar telefon, der skal efterfølge sidste års Galaxy Fold.

I videoen der er vedhæftet tweetet ses tydeligt to produkter gemme sig under et klæde med påskriften Galaxy. Se den herunder:

Tidligere computertegninger af Samsung Galaxy S11 indikerer, at telefonen vil være udrustet med et centreret “punch-hole”, meget små rammer i top og bund, samt et kamerahus på bagsiden, der minder en hel del om iPhone 11 Pro og Google Pixel 4.

Det forventes også at Galaxy S11 vil være udrustet med en 120 Hz skærm, der skal overgå både OnePlus og Google og matche Asus ROG Phone 2. Andre rygter peger mod mere avancerede kamerafunktioner og videooptagelse i 8K-opløsning.

Samsung Galaxy S11
Computertegninger af Galaxy S11.

Samsungs efterfølger til Galaxy Fold vil ifølge rygterne være en såkaldt clamshell-telefon i samme stil som Motorola Razr.

Unpacked-eventet vil i vanlig stil blive streamet direkte på nettet, så vi alle kan følge med. Vi håber også, at vi vil være til stede i San Francisco, så vi kan levere nyheder og video med første indtryk direkte fra stedet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.