Gadgets

Læk: Samsung Galaxy S11 får 120Hz-skærm

Samsung adopterer kameraterningen og giver samtidig Galaxy S11 en skærm med 120Hz opdateringshastighed, mener troværdig lækker.

Samsung hopper på vognen og giver sin kommende Galaxy S11 en kameraterning, ligesom Apple og Google har gjort med deres seneste topmodeller. Det mener i hvert fald den troværdige lækker OnLeaks, der adskillige gange har ramt plet med sine rygter. Han har samtidig leveret computertegninger af telefonen.

For at være klar i spyttet: Det er ikke billeder, der er leveret af Samsung. Det er i stedet billeder, skabt af OnLeaks på baggrund af den information, han angiveligt har om telefonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Computerbillederne viser en Samsung Galaxy S11, der er næsten identisk med Note 10 – i hvert fald forfra. Den har rammeløs skærm og et centreret hul til kameraet i toppen. På bagsiden sker der dog ting og sager: Fem kamerasensorer er samlet i en aflang terning. En af sensorerne siges at være den nye 108-megapixel ISOCELL-sensor, som Samsung udvikler på.

Galaxy S11

Andre rygter om Galaxy S11 hævder, at en af de største opdateringer vil være skærmen, der vil have en opdateringshastighed på 120Hz – altså væsentlig bedre end OnePlus’ 90Hz-skærm, der fårs så meget ros. Det er også forventet at Galaxy S11 bliver udrustet med den seneste Snapdragon-processor.

Telefonen lanceres – i hvert fald ifølge traditionen – til februar, så forvent rygter i læssevis i de næste uger og måneder …

Back to top button