Gadgets

Samsung: Giv os Galaxy S20 tilbage om to år og få halvdelen af pengene retur

For at lokke kunder i butikken lover Samsung nu at betale halvdelen af prisen for Galaxy S20 tilbage, hvis du leverer telefonen tilbage om to år.

Smartphones er blevet dyre. Rigtig dyre. Måske er det derfor, at Samsung nu har introduceret et program, hvor de tilbyder at tilbagekøbe Galaxy S20-modellerne om to år for halvdelen af de pris, du har betalt for telefonen. Som i: Rigtige kontanter – ikke bare ombytning til en anden model.

Programmet er blevet bemærket af Droid-Life og ser i første omgang ud til kun at være for amerikanske kunder. Det er en temmelig voldsom metode til at lokke kunderne i butikken – investerer man i topmodellen S20 Ultra 512GB i dag, vil man kunne få 800 dollars – mere end 5.000 kroner – tilbage om to år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er naturligvis også krav. Galaxy S20 skal være ”i god stand” når den leveres tilbage. Skærme skal fungere og må ikke have revner eller sprækker, et minimalt antal ridser. Den må heller ikke være vandskadet. Et andet krav er, at telefonen skal være købt direkte hos Samsung.

Galaxy S20
Illustration fra programmet, der viser, hvad kunderne får tilbage.

Det bliver interessant at se, om ideen fanger an. I så fald er der en chance for, at vi også får den slags muligheder i Europa; vi er jo gode til at adoptere amerikanske ideer.

Programmet kan ses hos Samsung, hvor der også oplyses nærmere om kravene. Læs også vores anmeldelse af Samsung Galaxy S20 Ultra.

Back to top button