fbpx

 

 

 

 

HBO Nordic

Gode chancer for at Deadwood-film bliver til noget

Siden ’Deadwood’ brat stoppede efter tre sæsoner, har fans håbet på en fortsættelse i form af en film – nu er der gode nyheder.

Manuskriptet er klar

HBO’s øverste ansvarlige for originalt indhold Casey Bloys har fortalt en række amerikanske medier, at han har læst manuskriptet fra seriens skaber David Milch og var imponeret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bloys har tidligere udtalt, at hvis filmen skulle blive virkelighed, så skulle historien kunne stå på egen hånd og fungere, uden at seerne kender serien, der sluttede i 2006. Men det skulle altså være lykkedes med manuskriptet.

Budgettet kan blive et problem

Det er dog stadig ikke sikkert, at filmen bliver til noget, da der stadig er en del forhindringer, der skal forceres. Først og fremmest skal der findes den rette instruktør, så skal HBO sikre sig, at budgettet giver mening – og historiske dramaer er aldrig billige. Det var blandt andet prisen for at genskabe 1870’ernes South Dakota, der fik HBO til at trække stikket til den kritikerroste serie.

Både Al og Bullock har travlt

Og sidst men absolut ikke mindst, skal HBO sikre sig at skuespillerne kan – det sidste kan blive yderst vanskeligt, da de fleste af dem absolut ikke har stået stille i deres karriere siden ’Deadwood’. Og det kan både påcirke den løn, de kan forlange, og om de overhovedet har tid til at optage en film. Men en Deadwood uden Al Swearengen spillet af Ian McShane, der lige nu har en hovedrolle i Amazons ’American Gods’ eller Sherif Bullock spillet af Timothy Olyphant, der virkelig røg til stjernestatus efter seks sæsoner med ’Justified’ og spiller en hovedrolle i og er med til at producere Netflix ’The Santa Clarita Diet’.

Powers Boothe, der spillede den rivaliserende barejer Cy Tolliver, døde i maj måned.

Flere gamle serier har rejst sig fra de døde

Som en af de håbefulde fans, der ligefrem har slæbt en undrende familie gennem byen Deadwood, satser undertegnede på, at filmen lykkedes – men det er desværre langt fra sikkert. Men HBO har prøvet det før med Entourage-filmen og i den senere tid har vi set flere populære tv-serier som 24, X-Files og Prison Break genopstå fra aflysningernes verden, så der er håb.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button