Det er ikke nogen hemmelighed, at med mindre du aktivt fravælger det, så gemmer Google en omfattende database over al din aktivitet på deres sites. Fra oplysninger om, hvor du fysisk har været til en komplet oversigt over dine søgninger på både Google og Youtube. Men nu har firmaet meddelt, at de lancerer muligheden for at slette alle lokationsdata og aktivet på web og i apps helt automatisk. Du kan selv bestemme, hvor længe dine data skal gemmes (3 eller 8 måneder) og al data forud for det valgte tidsrum slettes.

For at aktivere denne indstilling, skal du gå til:
Kontoindstillinger –> Data og tilpasning –> Administrer din aktivitet –>Web- og app-aktivitet og vælge et tidsrum.
Artiklen fortsætter efter annoncen

