×
GadgetsTophistorie

Google lækker foto af uannonceret Pixel-telefon

Et billede af Pixel 8 Pro er dukket op i Googles egen webbutik, selv om telefonen endnu ikke er officielt annonceret.

Den næste generation af Pixel-telefoner er lige på trapperne, og Google har netop bekræftet alle rygterne med et nyt foto, der er dukket op på deres Google Store. Billedet viser en mand, der taler i en Pixel 8 Pro i farven Porcelain.

Hvad værre er, så er billedet ledsaget af en tekst, der udelukker enhver tvivl: “A person takes a call on a Pixel 8 Pro phone in Porcelain”.

Telefonen på billedet matcher de (utallige) læk, der har været i den seneste tid. Derfor kan vi nok godt regne med, at de læk der har været om telefonens indmad heller ikke rammer helt ved siden af.

Pixel 8 Pro

Google Pixel 8-serien forventes at være bestykket med det nye Tensor G3 chipset, der er designet af Google.  Pixel 8 vil have en 6,1 tommer AMOLED-skærm med 120 Hz og fuld HD-opløsning. Pixel 8 Pro får en 6,7 tommer AMOLED-skærm med adaptiv opdateringshastighed op til 120 Hz (LTPO).

Begge udgaverne vil være udstyret med den samme primære 50-megapixel kamerasensor, nemlig Samsung Isocell GN2.

Men Pixel 8 Pro får til gengæld en ny ultravidvinkel i form af Sonys 64-megapixel IMX787 sensor. Den samme sensor, der bruges som primær sensor i Pixel 7A.

Pixel 8-telefonerne vil kunne fås med enten 128 eller 256 gigabyte lagerplads – Pro’en dog med op til 512 gigabyte.

De forventes at blive officielt lanceret i første halvdel af oktober måned. Altså en måned efter at Apple har vist sine nye iPhone 15 telefoner frem.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.