×
GadgetsTophistorie

Kameratest: Pixel 8 Pro sætter konkurrenterne til vægs i blindtest

I en blindtest har Pixel 8 Pro og dens kamera overlegent taget sejren foran konkurrenterne iPhone 15 Pro Max og Samsung Galaxy S23 Ultra.

Techsitet Phonearena.com satte i sidste uge gang i en blindtest blandt dets læsere. Vinderen af det bedste kamera blandt flagskibene fra Google, Samsung og Apple skulle findes. Nu er resultatet så talt op og med overlegne resultater er det Pixel 8 Pro, der render med sejren.

Testen er ikke en teknisk dyst, men en ren og skær smag-og-behag-øvelse. Brugeren har på baggrund af 14 motiver skulle tage stilling til, hvilken af de tre telefoner, som de mener havde det bedste billede for hvert motiv.

Resultaterne blev som følger, på baggrund af af brugernes stemmer.

1. plads2. plads3. plads
Pixel 8 Pro1220
iPhone 15 Pro Max266
Galaxy S23 Ultra068

Hele 12 ud af 14 gange bedømte brugerne altså Google nye topmodel til at have taget det bedste billede. Det er ganske bemærkelsesværdigt, da både iPhone 15 Pro (Max) og Galaxy S23 Ultra ellers er bredt anerkendt for deres kamerasystemer.

Du kan se resultatet af testen hos Phonearena og selv bedømme. Man kan kritisere motiverne for at være noget ensartede – der er eksempelvis ingen fotos i svag belysning med i testen, ligesom zoom-aspektet ikke spiller ind.

Vi har haft alle tre telefoner på testbænken hos iNPUT. De anmeldelser finder du nedenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.