×
GadgetsTophistorie

Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro lækket på fotos

Googles kommende flagskibs-telefoner Pixel 8 og Pixel 8 Pro, er blevet lækket på en række fotos.

En række formodede fotos af Google Pixel 8-telefonerne er dukket op på nettet, so fremviser designet på de to telefoner.

Ifølge de lækkede billeder, ligner Pixel 8 og Pixel 8 Pro forgængerne en del. Skærmstørrelsen siges dog at skrumpe en anelse på den mindste model. Pixel 8 siges nemlig at få en 6,2″ skærm, mens Pixel 8 Pro fortsat har en skærm på 6,7″. Kanterne på telefonerne ser ligeledes også ud til at være mere afrundede, sammenlignet med sidste års modeller. Lækket stammer fra OnLeaks på Twitter.

Med hensyn til kameraerne på de to telefoner er dog begrænset med information med information, indtil videre. Pixel 8 har to kameraer på bagsiden: en hovedlinse + et ultravidvinkel, hvor Pixel 8 ser ud til at have fire linser, hvis man dømmer ud fra billederne.

Begge telefoner vil desuden blive udstyret med Googles næste-generations Tensor G3 chip.

Præsenteres under Google I/O i maj

Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro forventes at blive præsenteret under Google I/O i maj måned, med en lancering senere hen på efteråret.

Google Pixel 7a siges desuden også at blive introduceret under Google I/O.
Læs mere om hvad vi kan forvente af telefonen her: Pixel 7a er på vej – her er, hvad vi ved.


Læs også: LG lancerer to lynhurtige OLED-gamingskærme

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.