GadgetsTophistorie

Nyt smartwatch fra Google er blevet lækket: Pixel Watch

Et kommende smartwatch fra Google, ved navn Pixel Watch, er blevet lækket på flere billeder.

Google ser ud til at arbejde på et nyt smartwatch, såfremt et læk fra Front Page Tech, viser sig at være sandt.

Billeder af et Google Pixel smartwatch er nemlig dukket op, igennem et læk, fra hvad der kunne ligne noget markedsføringsmateriale. Billederne afslører urets design og nogle features. Ifølge det lækkede materiale, bliver uret forholdsvist tyndt og har en afrundet skærm uden kanter. Uret forventes at køre med Googles Wear OS.

Med en rygtet pris på 300 dollars, er vi dog oppe i den lidt dyrere ende i smartwatch-kategorien og på højde med Apple Watch, prismæssigt.

Google Pixel Watch siges at blive lanceret i 2022, muligvis allerede til foråret. Chippen i uret siges at blive udviklet i samarbejde med Samsung, hvor nogle rygter peger på, at det bliver en tilpasset version af Exynos W920-chippen, der findes i Galaxy Watch 4-serien.


Et af de store smartwatch-brands, Fitbit, blev opkøbt at Google tilbage i januar. Google må derfor uden tvivl have store planer, hvad angår wearables og smartwatches. Lige nu er Pixel Watch blot rygter, så vi må må se hvorvidt det bliver en realitet.


Læs også: Ny iPhone SE med 5G lanceres måske i første kvartal 2022

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.