Guides

Guide: Pimp dit Sonos-system

7 stykker tilbehør der gør dit Sonos-system endnu bedre.

Deltaco HDMI Switch Premium

339 kroner | avxperten.dk
Hvis du gerne vil bruge din Playbar eller Playbase som centerhøjttaler i en surroundopsætning med to Play One som baghøjttalere, kan du løbe ind i et potentielt problem. Playbar og Playbase har nemlig ikke HDMI-indgang, kun optisk indgang – og visse tv-modeller har ikke optisk lydudgang, mens andre kun kan sende stererolyd ud gennem den optiske udgang. Løsningen er en HDMI Switch såsom denne Deltaco-model; den kan sende lyd fra både fjernsynet, spillekonsollen og andre bokse ud gennem dine Sonos-højtalere, så du kan få fuldfed 5.1 surround i stuen.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sonos Boost

899 kroner | sonos.com
Der er få ting, der kan drive en mand til vanvid, som et dårligt wifi-netværk kan. Med et Sonos-anlæg går det simpelthen ud over lydkvaliteten, da Sonos automatisk ”skalerer” musikkvaliteten efter netværkets sendestyrke. I værste fald kan der simpelthen komme ”huller” i afspilningen. Sonos Boost er en lille æske der udvider dit netværk og spreder musik ud i områder af hjemmet, som din router har glemt alt om.

 

Flexson Floor Stand for Sonos One

1.159 kroner | sonos.com
Har du opsat dine Sonos-højttalere i et surround-system er det vigtigt, at baghøjttalerne er placeret i den rigtige højde i forhold til din lytteposition. Og har du ikke reoler stående, så kan Flexsons gulvstandere til Sonos One være en genvej. Standerne er 80 centimeter høje og har skjult kabelføring. Der medfølger både pigge og gummifødder til henholdsvis gulvtæpper og hårde gulve.

Bruger du – eller har du fundet – andre gode Sonos-udvidelser, du vil dele, så skriv endelig om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Artiklen fortsætter efter annoncen
Tidligere side 1 2
Back to top button