×
Guides

Guide: Sådan bliver du gud i Windows 10

Windows 10 har, i øvrigt ligesom de tidligere versioner af Windows, en mulighed for at du som bruger kan tage kontrol over nogle ret essentielle funktioner i styresystemet. Blandt andet kan du rode med indstillingerne i Windows Defender, brugerindstillinger og meget mere. Det eneste, det kræver er, at du har administrator-rettigheder for at gøre det på den pc, du sidder på.

Sådan gør du

Det er ret let at starte God Mode. Du starter med at oprette en mappe på skrivebordet, som du navngiver følgende:

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Når du efterfølgende dobbeltklikker på mappen, åbner Windows God Mode kontrolpanelet, hvor du har mulighed for at rode med næsten 40 kategorier af indstillinger.

HUSK at du kan komme til at lave ravage i din Windows indstilling, så sørg for at være ret sikker på, hvad du gør inden du kaster dig ud i alt for mange omfattende ændringer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.