×
GadgetsTophistorie

Harman Kardon udvider med Sonos Arc-konkurrent

Samsung-ejede Harman Kardon er klar med Dolby Atmos soundbaren Multibeam 1100, der skal give Sonos kanm til håret.

I dag udvider Harman Kardon sin serie af Citation-multirumshøjttalere med en ny Dolby Atmos soundbarl der ligner en direkte konkurrent til Sonos Arc. Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 har 11 indbyggede højttalerenheder, hvor lyden også vinkles opad og skaber det tredimensionelle lydbillede, man kender fra Dolby Atmos.

Ifølge Harman Kardon er MultiBeam 1100 “et komplet og elegant underholdningssystem til hjemmet”. Den giver adgang til over 300 online musiktjenester igennem AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Chromecast og en HDMI eARC forbindelse.

En anden finesse er, at soundbaren er udrustet med Harmans PureVoice-teknologi. Den skal sørge for, at lyden af stemmer er krystalklar uanset lydstyrken.

Den nye soundbar har automatisk rumkalibrering og kan parres med andre højttalere i Citation-serien, såsom Citation Sub eller Sub S, der tilfører et ekstra lag bas til underholdningen.

Multibeam 1100
Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 fås i grå eller sort.

Der er også et dansk islæt i den nye soundbar. Den er nemlig prydet med stof fra danske Kvadrat, som også B&O er glade for. Kvadrat er en af Europas førende virksomhed indenfor stoffer og tekstiler.

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 bliver tilgængelig på harmankardon.com i maj 2022 til 6.995 kroner. Altså lige en smule billigere end Sonos Arc, der har en prislap på 7.499 kroner. Harman Kardon har siden 2017 været ejet af Samsung.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.