HBO MaxTophistorie

HBO laver tv-serie om Elon Musk

Perioden hvor Elon Musk grundlagde SpaceX bliver nu til en tv-serie i seks afsnit. HBO er allerede i fuld gang med udviklingen.

HBO er gået i gang med at udvikle en seks-episoders tv-serie om Elon Musk og grundlæggelsen af SpaceX, meddeler Variety. Serien, der får titlen SpaceX, baseres på bogen Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future, som er skrevet af Ashlee Vance.

Musk er ikke selv involveret i serie-projektet, fortælles det videre.

I serien vil der blive fokuseret på den periode, hvor Musk håndplukker et lille hold af ingeniører til at arbejde på en fjerntliggende Stillehavsø, hvor de bygger og sender den første SpaceX-raket i kredsløb.

Manuskriptet skrives af Doug Jung, der tidligere har skrevet en række sci-fi-film, deriblandt Star Trek Beyond og Netflix-serien Mindhunters.

Skildringen af Elon Musk og SpaceX kan blive temmelig interessant. Det bliver første gang at den excentriske milliardær portrætteres i biografisk fiktion. Grundlæggelsen af SpaceX er også en spændende periode. Eksempelvis overvejede holdet længe at købe en færdiglavet raket hos russerne, men besluttede i sidste ende, at det ville blive for dyrt og byggede den derfor selv.

Hvis du er interesseret i SpaceX og opstarten af selskabet, kan du også læse denne blog, der er skrevet af Elons bror Kimbal Musk. Her fortælles netop om de tidlige dage og den første raket. Du kan også læse vores portræt af Elon Musk fra 2015.

Der er endnu ikke sat premieredato på serien.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.