Disney+Tophistorie

Hej Google, afspil Mandalorian på Disney+ …

Disney+ understøttes nu på intelligente skærme med Google Assistant; både Nest Hub og enheder fra JBL og Lenovo.

Det potente film- og seriebibliotek fra Disney+ kan nu streames direkte på intelligente skærme som Nest Hub, fortæller Google. I hvert fald i visse lande. Google fortæller at alle smart displays med indbygget Google Assistant understøttes – og det inkluderer enheder fra JBL og Lenovo. Indholdet kan startes via stemmen; ”Hej Google, afspil Mandalorian på Disney+”.

Hidtil har man været tvunget til at “caste” Disney+ til intelligente skærme, men nu er tjenesten altså bygget ind som en grundlæggende del af skærmene.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Den dårlige nyhed er, at vi må vente på funktionen herhjemme. I første omgang er den kun rullet ud i 13 lande der inkluderer USA, England og Tyskland, men Google lover at den bliver tilgængelig i flere lande de næste måneder. Danmark er forhåbentlig højt oppe på listen.

En hurtig test på redaktionens Lenovo Smart Display (læs vores anmeldelse her), viser da også, at Google Assistant svarer med et “Jeg kan ikke vise Disney+ … endnu”.

Ud over at starte afspilning kan Google Assistant også navigere rundt i indholdet på Disney+ og (naturligvis) pause afspilningen.

Netflix har i øvrigt den samme funktionalitet, men her er det udelukkende Googles egne enheder, der understøttes, ikke JBL og Lenovos udgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Back to top button