Disney+Tophistorie

Hej Google, afspil Mandalorian på Disney+ …

Disney+ understøttes nu på intelligente skærme med Google Assistant; både Nest Hub og enheder fra JBL og Lenovo.

Det potente film- og seriebibliotek fra Disney+ kan nu streames direkte på intelligente skærme som Nest Hub, fortæller Google. I hvert fald i visse lande. Google fortæller at alle smart displays med indbygget Google Assistant understøttes – og det inkluderer enheder fra JBL og Lenovo. Indholdet kan startes via stemmen; ”Hej Google, afspil Mandalorian på Disney+”.

Hidtil har man været tvunget til at “caste” Disney+ til intelligente skærme, men nu er tjenesten altså bygget ind som en grundlæggende del af skærmene.

Den dårlige nyhed er, at vi må vente på funktionen herhjemme. I første omgang er den kun rullet ud i 13 lande der inkluderer USA, England og Tyskland, men Google lover at den bliver tilgængelig i flere lande de næste måneder. Danmark er forhåbentlig højt oppe på listen.

En hurtig test på redaktionens Lenovo Smart Display (læs vores anmeldelse her), viser da også, at Google Assistant svarer med et “Jeg kan ikke vise Disney+ … endnu”.

Ud over at starte afspilning kan Google Assistant også navigere rundt i indholdet på Disney+ og (naturligvis) pause afspilningen.

Netflix har i øvrigt den samme funktionalitet, men her er det udelukkende Googles egne enheder, der understøttes, ikke JBL og Lenovos udgaver.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.