×
Gadgets

Her er Apples eget AirPods-alternativ til sportsfolket

Apple er begyndt at reklamere for de endnu ikke lancerede Powerbeats Pro-hovedtelefoner på store outdoor-reklamer.

Lanceringen af de nye AirPods-lignende Powerbeats Pro fra Apples Beats-brand er lige op over (OPDATERET: ER sket. Se nedenfor). Et billede af en kolossal outdoor-reklame for de trådløse hovedtelefoner spredes i øjeblikket på nettet. På reklamen, der hænger i Los Angeles, ses de hvide udgaver af hovedtelefonerne sammen med teksten “Totally wireless”.

Powerbeats Pro siges at være udrustet med samme H1-chip som den seneste inkarnation af AirPods, ligesom de skulle have “Hej Siri”-funktionalitet. Det mere robuste design med en bøjle over øret gør dermed Powerbeats Pro til et godt AirPods-alternativ til sportsfolket, der gerne vil have både funktionaliteten og at de sidder fast i ørerne under fysisk aktivitet.

I sidste uge lækkede computertegninger af både hovedtelefonerne og opladeretuiet (billedet øverst), så udseendet kom ikke som nogen overraskelse.

Prisen er til gengæld stadig uvis. Der gættes på, at den vil lande på omkring 199 dollars, hvilket er samme pris som for de nye AirPods. Det vil betyde en dansk pris på 1.749 kroner.

Powerbeats Pro fås i fire farvevarianter.

Opdatering:

Powerbeats Pro er blevet officielt lanceret kort efter at vi skrev den første nyhed. De har som nævnt både H1-processor og “Hej Siri” og fungerer på alle tekniske måder på samme måder som AirPods – bortset fra, at opladeretuiet ikke kan oplades trådløst, det skal gøres via snor (Lightning). Til gengæld fås de i fire forskellige farver.

Prisen er desværre også højere end ventet; den bliver på 250 dollars, så den danske pris lander sandsynligvis på omkring små 2.200 kroner. Øverst en video fra Beats om hovedtelefonerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.