×
Gadgets

Her er de første billeder af OnePlus Nord

Det første officielle glimt af OnePlus Nord er dukket op i en video på selskabets Instragram-profil, og den afslører et par nye detaljer om telefonen.

OnePlus drypper laaaangsomt information om sin nye Nord-serie af mellemklasse-mobiler, for at få optimeret omtalen. Det lader til at lykkes. Designet har de hidtil holdt hemmeligt, men en kort video på deres Instagram-profil viser det første offcielle smugkig på den første Nord-model, der forventes at blive lanceret indenfor de næste uger.

Den halvanden minut lange video viser OnePlus Nord i hænderne på en model. Hele videoen kan ses nedenfor, men man skal dæleme være opmærksom, hvis man vil danne sig et indtryk. Telefonen dukker op omkring et minut inde i videoen.

Videoen er lagt ud i portrætformat, hvilket gør det svært at se noget som helst, men heldigvis har de gæve gutter hos Android Authority fået fingrene i en ‘normal’ udgave i landskabsformat og nappet en række billeder derfra, der gør det lidt nemmere at se, hvad der foregår.

Bevares, billederne er uskarpe, men de afslører alligevel et par detaljer. Først og fremmest er kamerahuset rundt, som på OnePlus 8, og ikke firkantet som tidligere læk har hævdet. For det andet er hele huset flyttet op i øverste venstre hjørne – på OnePlus 8’erne sidder det centreret på telefonen. Farven ligner en blå-grå variant.

Man kan også skimte et dobbelt punch-hole a la Huawei P40 Pro på skærmen. Det underbygger rygter om, at OnePlus Nord vil have både et 32 megapixel selfiekamera og en 8 megapixel vidvinkel på fronten.

Det er ikke meget, vi ved, om OnePlus Nord. Det er bekræftet, at den er udrustet med et Snapdragon 765G-chipset, der giver den 5G-forbindelse. Prisen er også blevet fastlagt – den bliver på 500 euro (3.800 kroner).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.