×
GadgetsTophistorie

OnePlus Nord får 5G og en prislap på 500 euro

I et nyt interview afslører OnePlus at prisen for den kommende Nord mellemklasse-mobil bliver på lige under 4.000 danske kroner.

Forleden bekræftede OnePlus, at de arbejder på en nye serie af mellemklasse-mobiler, inspireret af skandinavisk design, den såkaldte OnePlus Nord serie. Nu løfter kineserne lidt mere af sløret for, hvad vi kan forvente os af den første model, der sandsynligvis vil blive præsenteret inden for den kommende måneds tid. Også prisen ligger fast: Den bliver på 500 euro – altså omkring 3.700 kroner herhjemme – og altså væsentlig billigere end topmodellerne OnePlus 8 og 8 Pro.

I interviewet, der er udgivet af Techradar, fremgår det også, at Nord-telefonen vil have 5G og ”et godt kamera”, hvad det så end dækker over. Men det tyder på, at netop kameraet er et af de områder, hvor OnePlus vil lægge et ekstra fokus:

– Kameraet er den mest anvendte funktion på en smartphone. Hvis vi skabe et fanstatisk produkt, skal kameraet være fantastisk. Med. OnePlus Nord bringer vi et flagskibs-kamera til mellemklasse-prisklassen og det tror jeg forbrugerne vil være begejstrede for, siger OnePlus’ medstifter Carl Pei i interviewet.

Han vil endnu ikke ud med konkrete specifikationer, men der har været spekuleret i, at kameraet får tre sensorer: en 64 megapixel telelinse, en 16 megapixel ultravidvinkel og en 2 megapixel makro.

Carl Pei bekræfter også, at Nord-telefonen telefonen vil være udrustet med det nye Qualcomm Snapdragon 765G-chipset, der har 5G ombord.

Topmodellerne OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro koster henholdsvis 5.399 kroner og 7.899 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.