×
ElbilerTophistorie

Her er et smugkig på Skoda Elroq

Skoda giver et smugkig på Elroq, der bliver lillebror til Enyaq og får verdenspremiere i efteråret.

Skoda har haft rimelig succes med sin første elbil, Enyaq, og den følges til efteråret op med en lillebror. Nemlig Skoda Elroq. De to modeller deler MEB-platformen, men Elroq bliver 15 centimeter kortere end storebror.

Det lyder altså som om, den i størrelse bliver et alternativ til Volkswagen ID.3. Men Elroq markedsføres som en kompakt SUV. En klasse som eksempelvis Volvo EX30 hører hjemme i.

Hidtil er Skoda Elroq kun blevet vist frem i form af en lermodel, men det nye silhuetfoto afslører mere præcist, hvordan fronten med det såkaldte Tech-Deck Face kommer til at se ud.

Skoda Elroq
Lermodellen af Skoda Elroq.

Tech-Deck Face er en ny fortolkning af Skodas kølergrill. Tech-Deck Face er fladere og bredere, og ribberne er erstattet af mørkt glas, som skjuler bilens sensorer. Det blev vist første gang med Vision 7S, som er konceptbilen for Skodas kommende syvpersoners elektriske SUV.

Skoda Vision 7s
Konceptbilen Vision 7s viser det nye Tech-Deck front, som også Skoda Elroq vil være udstyret med.

Ligeledes kommer Epiq – Skodas mindste elektriske SUV på 4,1 meter – med Tech-Deck Face, når den får verdenspremiere næste år.

De tekniske specifikationer på Elroq er der ikke delt informationer om endnu. Men da den vil lægge sig teknisk op ad ID.3 kan vi nok forvente lignende bestykning. Altså en bil med en rækkevidde på omkring 430 til 560 kilometer og 204 heste i stalden.

Læs mere: Her er de seks næste Skoda-elbiler.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.