×
Gadgets

HTC lancerer 5G Hub

HTC’s nye 5G Hub kan koble op til 20 brugere på nettet og levere flydende 4K-streaming uden brug af kabler.

Nu begynder 5G-enhederne for alvor at dukke op. HTC har netop lanceret HTC 5G Hub, der er verdens første dedikerede smart hub til 5G-netværket. Den giver brugeren flydende 4K-videostreaming, lav latency i spil og et mobilt 5G-hotspot til 20 brugere.

“En 5-tommers HD touchscreen giver høj brugervenlighed, og en lang batteritid giver optimal mobilitet med 5G-hastighed. I fremtiden vil brugerne også via 5G Hub kunne streame VR-indhold direkte fra skyen til fx et VIVE Focus-headset, helt uden brug af PC eller kabler,” fortæller HTC i en pressemeddelese.

– 5G bliver en gamechanger for VR og AR, og vores nye enhed vil problemfrit levere den store båndbredde fra 5G til vores enheder og understøtte vores vision om Vive Reality – et grænseløst, opslugende miljø, hvor menneskelige oplevelser kommer på forkant, siger Lars Toft, country Manager HTC Nordic.

HTC nye Hub kan erstatte eksisterede routere. Den drives af et Snapdragon 855-chipsæt med Snapdragon X50 5G-modem og styresystemet er Android 9 Pie.

I første omgang kommer enheden til salg i samarbejde med en række europæiske teleselskaber, nemlig EE og 3 (England), Deutsche Telecom (Tyskland), Sunrise (Schweiz) og Elisa (Finland). Læs mere om enheden hos HTC.


Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.