Fremtidens HjemTophistorie

Ikea investerer i danske Flow Loop

Danske Flow Loop står bag intelligent bruserløsning, der giver energi- og vandbesparelser i hjemmet.

Inter Ikea Group har investeret i den danske startup-virksomhed Flow Loop, der arbejder på at genbruge badevand. Sammen skal de udvikle løsninger, der “inspirerer og gør folk i stand til at blive mere vand- og energieffektive”. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Faktisk har de to virksomheder arbejdet sammen siden marts 2020. Men samarbejdet går åbenbart så godt, at Inter Ikea Group nu foretager “en mindre investering” i den danske virksomhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Løsningen udmærker sig ved, at den kan eftermonteres i eksisterende bruserum. Målet er at gøre det nemt og overkommeligt for folk at spare både vand og energi uden at gå på kompromis med bruseoplevelsen. Ifølge det danske selskab kan bruseren spare op til 80 procent vand og 70 procent energi.

Flow Loop
Illustration af Loop Shower fra Flow Loops hjemmeside.

“Vores vandinnovationsteam har gjort store fremskridt sammen med Flow Loop i løbet af de sidste to års samarbejde på vores rejse for at gøre denne ‘fremtidens bruser’ overkommelig og tilgængelig for så mange kunder som muligt,” siger Robert Carleke, Innovation Ventures Manager hos IKEA of Sweden.

Ifølge pressemeddelelsen vil Flow Loop sætte løsningen til salg i løbet af sommeren. Ikea-udgaven af Loop-bruseren er stadig under udvikling og test, men vil med tiden havne i møbelvarehuset.

Loop kan efter-installeres i de fleste brusebade uden krav til ombygning og installation tager kun 1-2 timer. Det eneste krav er, at der er adgang til elektricitet. Læs mere om løsningen hos Flow Loop.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.