×
TeknologiTophistorie

iMessage er kommet til Android

Nothing har taget sagen i egen hånd og lavet en app, der bringer Apples iMessage til deres Android-baserede telefoner.

Google har igennem længere tid kørt en kampagne for at få gjort deres Besked-app og iMessage kompatible. Indtil videre uden held. Men nu har Nothing, der er grundlagt af OnePlus-stifteren Carl Pei, taget sagen i egen hånd.

Selskabet meddeler at de har programmeret en Android-app, der gør det muligt at sende og modtage iMessage-beskeder. Det kræver blot at man logger ind i app’en med sin Apple konto-id. Det fortæller Carl Pei i en video.

“Vi tror på vinduer, ikke vægge. Hvis beskedtjenester deler telefonbrugere, så ønsker vi at bryde disse barrierer ned,” skriver Nothing på deres hjemmeside.

Nothing åbner dog kun vinduet på klem, for app’en virker nemlig kun på deres kommende Nothing (2) smartphone, der lanceres på fredag. Om der er planer om en bredere lancering er uvist, men app’en ville sandsynligvis blive et stort hit.

Nothing Chats er en app udviklet i samarbejde med Sunbird. Den er i øjeblikket i betatest og der loves endnu flere funktioner og forbedringer på vej.

Det bliver interessant at se, hvordan Apple vil reagere på nyheden. Hidtil har de ikke været begejstrede, hvis konkurrenter forsøgte at tvinge sig adgang til deres lukkede have.

Læs mere: iPhones dominans bygger på frygten for grønne bobler.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.