Fremtidens HjemTophistorie

Intelligent gardinløsning fra Zemismart

Man kan ikke just kalde den nye intelligente gardinløsning fra Zemismart for diskret. Men den store styreboks giver mening.

Man kan ikke just kalde den nye intelligente gardinløsning fra Zemismart for diskret. Men den store styreboks giver mening og den kan skjules bag gardinet. Den giver nemlig en fordel i forhold til andre gør-dine-gardiner-intelligente-løsninger, vi har set.

Zemismart Wifi Homekit Smart Curtain Motor, som den hedder, er nemlig så voluminøs fordi den indeholder motor. Systemet kræver ikke to enheder, der opererer hvert sit gardin. Et snildt skinnesystem gør, at motoren kan håndtere begge gardiner på samme tid.

Hub’en er baseret på wifi og den er kompatibel med Apple Homekit. Den kan også kommunikere med Alexa. De laver også en Zigbee 3.0 udgave, der burde også kunne tale med eksempelvis Philips Hue, så man kan lave kommandoer, der ruller gardinerne for og tænder lyset på en og samme gang.

En anden fordel ved den indbyggede motor er, at støjen kan holdes til. et minimum. Den skulle ligge under 30dB, lover Zemismart.

Zemismart

I modsætning til de andre løsninger, vi er stødt på, er Smart Curtain Motor ikke batteridrevet. Den kræver et 220v-stik og det skal være inden for 75 centimeter af motoren. Alternativt må man bruge forlængerledning.

Som det fornemmes på billederne herover sælges motoren sammen med kompatible gardinstænger. De fås i varierende længder fra 2,1 meter og op til 8,1 meter. Priserne starter ved 150 euro (1.120 kroner). Læs mere på selskabets hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.