GadgetsTophistorie

Lækkede forme viser iPhone 12 med flade kanter

Nye billeder på Twitter underbygger rygterne om, at de kommende iPhone 12 modeller henter designinspiration fra iPad Pro'en.

Et nyt sæt billeder er dukket op på Twitter. Ejermanden hævder, at det er fysiske forme og CAD-tegninger af de kommende iPhone 12 modeller – og i så fald bekræfter de rygterne om, at telefonerne vil få flade kanter a la iPad Pro. Et design, der ifølge rygterne også overføres til en kommende iMac computer.

Billederne viser alle fire varianter af iPhone 12, deriblandt den nye 5,4-tommer model, to 6,1-tommer udgaver og en 6,7-tommer variant.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forme og CAD-tegninger bruges typisk af virksomheder, der producerer tilbehør til telefonerne – covers og deslige. Tegningerne er ikke altid nøjagtige; eksempelvis kan notch’ens størrelse variere, da den ikke vil påvirke coveret på samme måde som telefonens dimensioner.

Det kan også være årsagen til, at billederne ikke viser den LIDAR-sensor, som rygterne ellers hævder, at iPhone 12 vil være udrustet med. Kamerapuklen vil, på trods af LIDAR-udvidelsen, være samme størrelse som på den aktuelle iPhone.

De nye billeder af forme og CAD-tegninger stemmer meget godt overens med de tidligere læk, der har vist iPhone 12’ernes design. I starten af maj måned fik PhoneArena lavet computetegninger af telefonerne, baseret på CAD-tegninger.

Den nye iMac-computer, der angiveligt også skal have flade kanter a la iPad Pro bliver muligvis allerede vist frem under World Wide Developers Conference den 22. juni – altså om en uge. Her forventes også iOS 14 præsenteret i detaljer.

Back to top button