×
Gadgets

iPhone X-ejere kan ikke besvare opkald

Voksende gruppe iPhone X-ejere klager over, at de ikke kan besvare opkald. Apple undersøger sagen.

Avisen The Financial Times skriver i dag, at en stadigt voksende gruppe af iPhone X-ejere har problemer med at besvare opkald på telefonen. Ifølge avisen tænder skærmen ikke, hvis telefonen ringer, hvorfor brugerne ikke kan trykke besvar eller annullere opkald.

Siden december, hvor telefonen kom på markedet, har hundredevis af brugere klaget deres nød på Apples supportforum.

Financial Times skriver videre, at Apple har svaret, at de “er på sagen”. Men der er ikke informationer om, hvad fejlen kan skyldes.

Software-problemer

I supporten gættes der på, at det er en softwarefejl.

“Jeg troede der var et problem med telefonen, så jeg gik til Apple Service i mit land og fik en helt ny telefon, som har nøjagtigt samme problem. Det er helt sikket en softwarefejl. Apple bør gøre noget ved det, for det er meget generende og jeg mister mine opkald,” skriver en bruger blandt andet.

Skyldes fejlen kun software, kan den – hvis Apple vil – rettes temmelig hurtigt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.