×
Gadgets

Her er alt det, vi kan forvente fra Apple på tirsdag

Der er ingen tvivl om, at tirsdagens Apple Event er vigtigt for Apple. Det er ti-års jubilæet for lanceringen af den første iPhone, der ændrede hele smartphonemarkedet. Det bliver det første event, der afholdes i Apples nye hovedkvarter “rumskibet” – og endda i det såkaldte Steve Jobs Theater; et underjordisk auditorium opkaldt efter Apples legendariske grundlægger.

Alle forventer noget stort, og taler rygterne sandt – og det plejer de at gøre – så kan vi forvente en lang aften; der er nemlig masser af nyheder. Fra den nye iPhone X over 4K-tvboks og ny software til samtlige produkter. Listen er lang.

Herunder giver vi et bud på, hvad du kan forvente at se, baseret på de sidste ugers mange rygter.

iPhone X

Den kommer ikke til at hedde iPhone 8 og det bliver sandsynligvis bare en hyperlækker OLED-skærm pakket ind i stål – og helt uden kanter. Den bruger ansigtsgenkendelse til at låse op, den kan oplades trådløst og så vil der være sket tryllerier med kameraerne. Blandt andet får den med stor sandsynlighed en række forskellige blitz-modus, der skal forbedre portrætfunktionen; naturligt lys, studielys og scenelys er bare nogle af de nye blitz-indstillinger.

Skærmen bliver en True Tone OLED og rygterne siger en opløsning på 1125 x 2426 pixel.

Ansigtsgenkendelsen bruges også til sjov. Nye emoji-figurer i iMessage, kaldet Animojis, bruger ansigts- og stemmegenkendelse til at lave animerede animojis, baseret på dit humør.

Nå, ja, og så får den naturligvis en heftig processor.

Hvad den ikke har er en Hjem-knap eller fingeraftryksgenkendelse. Og den har med garanti heller ikke et hovedtelefonstik. Der går rygter om at den nye topmodel bliver rasende dyr.

iPhone 8 og 8 Plus

Sidste års modeller får en overhaling i form at hurtigere processorer, bedre kameraer. Designet vil være det samme, som på 7’erne, men de får også trådløs opladning.

Et nyt Apple Watch

Det grundlæggende design pilles der ikke ved, men det nye Apple Watch får eSIM og 4G-forbindelse, så man kan foretage og modtage opkald direkte fra uret. Det er dog usikkert om vi får uret til Danmark, da ingen af teleudbyderne endnu tilbyder eSIM.

Apple TV 4K

Den nye version af Apples tv-boks vil understøtte 4K og HDR-indhold.

Nye AirPods

De relativt nye AirPods-hovedtelefoner lanceres i en ny udgave med små ændringer. Eksempelvis er opladerindikatoren rykket ud på forsiden, så man ikke skal åbne æsken for at se status.

Flere detaljer om HomePod

Apple intelligente højttaler blev vist frem på WWDC i juni og forventes på markedet til december. Men der er ingen tvivl om, at Apple vil benytte lejligheden til at slå på tromme for det nye produkt, der skal konkurrere mod Amazons Alexa og Google Home.

iOS 11 udgivelsesdato

Når vi ved, hvornår iPhone X og kompagni kommer, ved vi også nogenlunde hvornår vi kan hente iOS 11 til vores gamle telefoner. Med iOS 11 får vi blandt andet en helt ny App Store, forbedringer til Siri og nye Live Photos-funktioner.

High Sierra

Mon ikke vi får en udgivelsesdato på den seneste inkarnation af operativsystemet til Mac-computere? Det grundlæggende filsystem er blevet fornyet og Safari-browseren er blevet hurtigere og mere sikker, men de fleste forbedringer er sket under den glitrede overflade.

iNPUT på plads

iNPUT er som det eneste danske medie inviteret og vi dækker begivenheden grundigt. Husk at give os et Like på Facebook, så du får nyhederne i dit feed. Du kan også se med, når vi er live fra Cupertino på BT og MX’s Facebooksider tirsdag aften.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.