×
Gadgets

Video: Ti år med iOS på tre minutter

På ti-året for lanceringen af iOS, tager vi et kig på udviklingen af Apples mobile styresystem. App Store var slet ikke ombord i første omgang – den ellers så visionære Steve Jobs troede ikke på ideen. Og så kunne den ikke modtage eller sende MMS-beskeder før i tredje udgave.

Kan du huske, hvornår iCloud blev introduceret? Eller Siri? Se med i videoen ovenfor …

I morgen, tirsdag, forventes Apple at lancere en ny iPhone, iPhone X, og dermed også frigive den nyeste udgave af iOS, kaldet iOS 11.

iNPUT på plads

iNPUT er som det eneste danske medie inviteret og vi dækker begivenheden grundigt. Husk at give os et Like på Facebook, så du får nyhederne i dit feed. Du kan også se med, når vi er live fra Cupertino på BT og MX’s Facebooksider tirsdag aften.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.