×
Teknologi

Iron Man-skuespiller vil redde miljøet ved hjælp af nanoteknologi

Robert Downey Jr. har fundet sin indre Tony Stark; han vil redde miljøet og bekæmpe klimaforandringer ved hjælp af nanoteknologi og robotter.

Det lyder næsten som noget Tony Stark kunne have fundet på; skuespilleren Robert Downey Jr., der spiller Iron Man / Tony Stark i Avengers-serien, har meddelt, at han vil være med til at hjælpe miljøet og kæmpe mod klimaforandringer ved hjælp af nanoteknologi og robotter. Det skal ske gennem organisationen Footprint Coalition, som han afslørede forleden.

Downey gik på scenen under Amazons Re:Mars konference og leverede en 20-minutters tale, hvor han præsenterede Footprint Coalition, der skal lanceres i april 2020. Iron Man-skuespilleren indrømmede, at han ”har en stille følelse af krise” om klimaforandringerne.

– Med robot- og nanoteknologi kan vi rense planeten betydeligt, om ikke helt, indenfor ti år, sagde Downey.

Skuespilleren gav ikke nogen detaljer om, hvad organisationens specifikke planer er. En officiel hjemmeside blev lanceret kort efter talen, men den indeholder ikke andet end muligheden for at skrive sig op til et nyhedsbrev.

Det er ikke første gang at Robert Downey Jr. bruger sit superhelte-alterego til at fremme sager, der ville lægge tæt på Iron Mans mekaniske hjerte. I 2018 fortalte Downey, at han og hustruen vil producere en Youtube Premium-serie om kunstig intelligens. Han har også tidligere tilbudt at lægge stemme til Facebooks personlige assistent, mod at Zuckerberg donerede penge til velgørenhed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.