Gadgets

It’s show time – Apple-event den 25. marts

To uger til Apple-event.

Så blev rygterne bekræftet. Apple holder event i Steve Jobs Theater den 25. marts – altså om præcis to uger. Eventet er blevet døbt “It’s show time” og så kan man jo lægge i det hvad man vil … men tanken om en præsentation af en film- og serietjeneste virker ikke helt galt afmarcheret. På den anden side staves showtime normalt i ét ord …

I øvrigt har Apple en gang tidligere afholdt et event med titlen “It’s Showtime” – dengang stavet “rigtigt”. Det var i september 2006, hvor den første video-kompatible iPod blev vist frem.

Invitationen til Apples event den 25. marts.
Invitationen til Apples It’s Showtime event i 2006, hvor den første video-iPod blev lanceret.

It’s show time, skrevet i to ord, oversættes vel egentlig bedst som “tid til at vise frem”. Men der er klart et spil igang. Måske Apple bare driller, baseret på rygterne om, at de vil præsentere deres nye streamingtjeneste?

Hvad tænker du?

Allerede midt i februar kunne vi rapportere om rygter, der nævnte Apples event den 25. marts – og de samme rygtesmede hævder hårdnakket, at eventet vil byde på præsentation af følgende:

  • Apples streaming-tjeneste præsenteres, men lanceres først til sommer.
  • Apples nye Nyhedstjeneste, der er en art Spotify for amerikanske aviser præsenteres.
  • Og … forhåbentlig får vi også de længe ventede AirPods 2 og opladeren at se. Rygterne hævder at de allerede kan købes 29. marts.

OPDATERET: Skulle man stadig være i tvivl, om eventet vil være film-fokuseret, så kan invitationen nok overbevise; den indeholder nemlig en lille, meget sigende animation …

https://twitter.com/JohnPaczkowski/status/1105186740933816320

Eventet streames i øvrigt, så vi alle kan følge med. Som sædvanlig kan live-streamingen ses på Apple-enheder: Safari på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-computer. Apple Events-app’en på Apple TV. Sendingen burde også kunne ses på nyere udgaver af Chrome, Firefox og Microsoft Edge.

Eventet løber af stabelen mandag den 25 marts klokken 19.00 dansk tid – og du kan naturligvis holde dig opdateret her på input.dk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.