×
KonkurrenceTophistorie

Julekalender: Vind Ledvance Smart+ kæmpesæt

[16. december] I dag kan du få intelligent lys i hele hjemmet. Dagens præmie er nemlig 13 forskellige produkter fra Ledvance Smart+.

Overvejer du at skifte den “dumme” belysning ud med intelligent ditto, er dagens kalenderlåge et godt sted at starte; i dag udleder vi nemlig et overvældende kæmpesæt med 13 produkter fra Ledvance, bestående af både pærer, wifi-plug, inden- og udendørs belysning.

Lys er en af de vigtigste parametre for en sund og stabil døgnrytme og velvære. Smart+ WiFi-systemet byder på helt unikke funktioner som eksempelvis automatisk døgnrytmelys. Biorytme funktionen tilpasser automatisk lyset til det aktuelle tidspunkt på året – på den aktuelle lokation.

Med Ledvance Smart+ produkterne er der nem opsætning på få minutter – forbind blot med WiFi på din eksisterede router, og du er igang. Der kræves ikke en ekstern bridge.

Smart+ enhederne giver mulighed for opsætning af automatiseret og stemningsfuld belysning via Smart+ app’en. De kan naturligvis også stemmestyres via Google Assistant eller Amazon Alexa.

Ledvance
Ledvance Smart+ Planon.

Dagens præmie består af:

  • 1 x Smart+ Planon 30×30 WiFi indbygningslampe.
  • 1 x Smart+ Flex IP44 WiFi, udendørs lyskabel.
  • 2 x Smart+ Garden Spot Wifi.
  • 2 x Smart+ krone E14 40W WiFi.
  • 2 x Smart+ Kerte E14 40W WiFi.
  • 3 x Smart+ Standard E27 60W WiFi.
  • 2 x Smart+ Plug WiFi.

Læs mere om Ledvance Smart+ produkterne på deres hjemmeside. Her finder du også svaret på spørgsmålet, du skal svare på for at deltage i lodtrækningen.

Dagens vinder …

Thomas Münster, Støvring – hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.