fbpx

 

 

 

 

Konkurrence

Julekalender: Vind Epson EF-12 laserprojektor

[24. december] Bag årets sidste låge har du mulighed for at vinde Epson EF-12 laserprojektor, komplet med Android TV og lyd fra Yamaha.

Vi slutter årets iNPUT julekalender af med manér. I dag har du mulighed for at vinde en Epson EF-12 mini-laserprojektor, der har indbygget Android TV og lyd fra Yamaha. Den kompakte projektor kan projicere i alle retninger på en væg, et loft eller et gulv – og kan skabe et billede på op til 150-tommer.

Epson EF-12 leverer utroligt lysstærke og farverige billeder med tydelige detaljer. Dens kontrastforhold på 2.500.000:1 giver også tydeligt definerede skygger og dybe sorte nuancer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Projektoren har desuden indbygget Android TV, der tilbyder tusindvis af film, shows og spil fra Google Play, YouTube og andre foretrukne apps. Med Google Assistant kan du hurtigt få adgang til underholdning, få svar og styre enheder rundt omkring i dit hjem. Med Chromecast built-in kan du streame fra dine foretrukne apps fra din Android- og iOS-enhed, Mac eller Windows-computer eller Chromebook.

Epson EF-12

Du kan læse meget mere om Epson EF-12 mini-laserprojektoren hos Epson. Her under du også svaret på dagens spørgsmål.

Dagens vinder …

Lukas Frisk-Puggaard, Allerød – Hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button