×
Gaming

Nu kommer Monopoly i en gamer-edition med Mario og de andre

Grundlæggende er Monopoly Gamer Edition det samme Monopoly, som vi kender og … har lært ikke at spille længere, fordi det faktisk ikke er noget godt spil.

Spillet som de fleste af os lærte at spille under det danske navn Matador findes også i en række specialudgaver med tilknyttet filmlicenser eller på anden måde kædet sammen med anden populærkultur.

Alle de kendte Nintendo-figurer

Gamer Edition får hjælp fra Nintendo og inkluderer Mario, Princess Peach og en række andre kendte figurer fra Nintendos spil. I stedet for at købe grunde og bygge hoteller, skal din karakter stige i levels og undervejs er der boss battles – og som en anden nyskabelse så har hver karakter specielle evner, som de kan bruge undervejs. Præcis som i f.eks. Super Mario Kart.

Nu med udvidelsespakker

En anden nyhed er pakker med nye figurer, man kan købe og spille med. Som DLC til et computerspil kan man altså få nye figurer med nye særlige evner, som man kan vælge at spille med.

Om spilændringerne gør noget ved spillets ubalance og træge natur og korter de ofte alt for lange spil ned, ved vi ikke.

Monopoly Gamer Edition er til salg i USA fra august til en pris på omkring 160 kroner. Vi ved ikke, om et oversat udgave kommer til Danmark.

Her kan du se, hvordan spillet er anderledes.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.