×
Gadgets

Medie: Samsung Galaxy Note 10 lanceres 7. august

Rygtesmedene mener at vide, at Samsung vil lancere Galaxy Note 10 ved et event i New York den 7. august.

Det trækker langsomt op til andet halvårs smartphonelanceringer og først i rækken står angiveligt Samsung. Det mener i hvert fald CNet, der kan fortælle, at Samsung vil lancere arbejdshesten Galaxy Note 10 ved et event i New York den 7. august – samme sted og i samme uge som sidste års Galaxy Note 9-lancering.

Det er så sent som ti dage siden, at de første Galaxy Note 10-billeder blev lækket på nettet. De viste en telefon, der adskiller sig væsentligt fra forårets S10-serie. Skærmen er stadig brudt af et ”punch-hole”, men det er flyttet ind på midten af telefonen. Det er dog bagsiden, der oplever de største ændringer, nemlig et kamerahus i helt nyt design. 

Note 10 Pro vil have fire kameralinser – ultrawide, wide, tele og dybde – og en fingeraftrykslæser der er integreret i den 6,75 tommer store skærm. Den mindre model vil have en 6,3 tommer skærm og har ikke nogen dybdesensor i kameraopsætningen.  

Populær arbejdshest

Selv om Note-serien aldrig har nået Galaxy S-seriens popularitet, har den styles-udrustede arbejdshest gennem årene samlet en trofast fanskare. Det var Note-serien, der som den første brugbare phablet satte tonen for de store skærmstørrelser, der nu er dagligdag på moderne smartphones.

Men det var også med Note 7, at Samsung oplevede sin hidtil værste smartphone-krise. Et batteri med fejldesign var skyld i, at telefonerne brød i brand i en grad, så de blev forbudt at tage med ombord på fly. Samsung reagerede prompte ved at tilbagekalde samtlige modeller.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.