ElbilerTophistorie

Lamborghini og Xiaomi laver elektrisk go-cart

Xiaomi har sandsynligvis lavet den billigste Lamborghini nogensinde – og så er den oven i købet elektrisk. Men den må ikke køre på vejene.

Hvis du går og drømmer om en Lamborghini, fås den sandsynligvis ikke billigere end den nye elektriske go-cart, der er snittet i samarbejde med kinesiske Xiaomi. Den er ikke lavet til landevejskørsel – til gengæld bliver det med garanti den sejeste go-cart på banen.

Den lille frække sag, der naturligvis er holdt i den ikoniske gule Lamborghini-farve, går under navnet Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition og ligner ærlig talt en miniatureudgave af en formel 1-bil. En pudsig detalje er, at den er bygget ”oven på” en to-hjulet elektrisk scooter, der kan fjernes og bruges individuelt. 

Batteriet i Go-carten er angiveligt stort nok til at bilen kan race op til 25 kilometer – eller 62 omgange på en 400 meter lang racerbane. Topfarten er på 40 kilometer i timen, hvilket er en anelse langsommere end go-carts traditionelt kører. Skal Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition køres af et barn, kan tophastigheden i øvrigt begrænses digital ved hjælp af en medfølgende app.

Lamborghini
Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition

Apropos app, så er go-carten udrustet med fire højttalere, der enten kan spille musik via Bluetooth eller sættes til at afspille lyden af en ægte Lamborghini-motor. Der er frit valg mellem V8 og V12.

En anden fræk detalje er, at go-carten er lavet til at kunne drifte; baghjulene er lavet i et materiale, der er skrid-venligt, mens forhjulene er af blødere gummi, der skal sikre vejgrebet.

Bilen sættes til salg i dag, men kun i et begrænset oplag. Hver model har sin egen unikke nummerplade, oplyses det. Prisen er en bagatel på omkring 9.999 kinesiske Yuan (9.500 kroner). Ikke meget for en Lamborghini.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.