×
Gaming

Lenovo lancerer nye gamerbærbare

CES 2017: Allerede inden CES (Consumer Electronics Show) i Las Vegas er gået igang er Lenovo klar med en hel bunke nyheder – blandt andet nyheden om, at de nu, under subbrandet Lenovo Legion, vil til at bygge bærbare PC’er bygget til gaming. De to nye maskiner har “klassisk” gamer design – det er noget med noget sort plastik og rødt lys, tydeligvis.

To modeller

Legion kommer i to versioner, kaldet Y520 og Y720. Maskinerne adskiller sig især ved, at Y720 har Dolby Atmos lyd, er certificeret til brug med Oculus og har 4K skærm. Derudover understøtter Y720 også Nvidias 1060 grafikkort, hvor Y520 “kun” går op til 1050. Begge maskiner kan udstyres med en i7 processor fra Intels nyeste generation af processorer, og kommer med op til 512GB SSD harddisk eller 2TB konventionel harddisk.

Priserne for de to bærbare starter ved henholdsvis 6.999 kr. og 9.999 kr. for de basale specifikationer. Men forvent en del mere, hvis du virkelig vil have smæk på.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.