×
Computere og tilbehørGadgets

Anmeldelse: Lenovo Yoga 910

Lenovo har med Yoga 910 forbedret deres yoga serie ganske betragteligt. Designet er dog nogenlunde det samme som den forrige generation, men det gør nu ikke os så meget, for det var også en lækker bærbar. Hængslerne er lækre og fungerer glimrende. De er faste og holder sig fint i den indstilling, man vælger. Man er altså ikke bange for at sætte computeren i “telt”-funktionen, for hængslet er fast nok til at den uden problemer bliver stående. Det gennemgående metaldesign er pænt og Yoga virker generelt solid og velbygget.

Stor og god skærm

Yoga 910 har en 13,9” skærm, hvilket er glimrende – ofte er 13,3” lidt for lille til at arbejde på i længere tid – her er 14” lidt mere behageligt. Samtidig er Yogas skærm lysstærk og gengiver farverne glimrende. Det er især vigtigt hvis computeren eventuelt skal bruges som mobilt tv (eller måske det eneste tv på et studiekammer.) Det er lidt underligt, at der er en ret stor kant under skærmen – der kan selvfølgelig være gode grunde til det, men kønt er det altså ikke.

God batterilevetid

Yoga 910 leverer ca. 10 timers batterilevetid ved almindeligt brug med lysstyrken sat på 80%. Selv ved ekstremt hård belastning – i vores test et 3D spil – klarede Yogaen næsten 3 timer. Det er ganske glimrende, og sammen med HP’s Spectre er Yogaen vinder af den del af vores test. Det er ganske rart ikke at behøve at tage opladeren med på arbejde eller i skole og alligevel ikke være bekymret for, om batteriet overlever dagen.

Blæser for meget

Yoga 910 er, som de fleste andre relativt højt ydende bærbare, udstyret med en blæser der skal holde maskinen kold ved høj ydelse. Det er både forståeligt og acceptabelt når vi taler eksempelvis 3D gaming, hvor grafikchippen kommer på overarbejde og dermed brænder varm og skal køles ned. Men blæserne på 910 begynder allerede ved afspilning af almindelig video – ikke engang 4K, vel at mærke. Det er til gengæld ikke så godt – og smider man et 3D spil på, går der for alvor fuld storm i Yoga’en, og den lyder ikke nær så afslappet som navnet ellers kunne antyde.

Prisen er i overkanten

Lenovos Yoga 910 koster hele 12.999 kr. og sammenligner man det med HPs Spectre og ASUS’ Flip der begge yder bedre, så er det for dyrt. Bevares, Lenovo borger for god kvalitet, men både HP og ASUS leverer lige så solid hardware og ydelse, så du skal være helt forelsket i Yogas design for at ville give det ekstra for den kinesiske bærbare.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.