×
SkyShowtimeStreamingTophistorie

Let’s-a go! The Super Mario Bros. Movie lander på SkyShowtime

Den var en dundrende succes i biograferne verden over. Nu lander animationsfilmen om Super Mario og slænget snart på SkyShowtime.

I næste uge lander ét af årets absolutte filmhits. SkyShowtime har nemlig premiere på The Super Mario Bros. Movie.

Da filmen åbnede i biograferne i april, gik der blot fem dage, før den havde indtjent knap 2,5 milliarder kroner. Det gjorde den til den mest indbringende animationsfilm, målt på sin åbningsweekend, nogensinde. En rekord Frost 2 tidligere sad på.

Det handler The Super Mario Bros. Movie om

Mens de arbejder under jorden for at reparere et vandrør, transporteres Brooklyn-blikkenslageren Mario og hans bror Luigi ned i et mystisk rør og vandrer ind i en magisk verden. Men da brødrene kommer væk fra hinanden, går Mario i gang med en kolossal opgave for at finde Luigi.

Med hjælp fra Toad, en lokal Mushroom Kingdom-beboer, og lidt undervisning fra den viljefaste regent i Mushroom Kingdom, Princess Peach, finder Mario sine egne kræfter.

Rollelisten har et væld af stjerner repræsenteret. Chris Pratt er Super Mario, mens Charles Day er Luigi. Derudover medvirker Keegan-Michael Key, Anya-Taylor-Joy, Jack Black, Seth Rogen og Fred Armisen i større roller.

The Super Mario Bros. Movie er skabt og skrevet af Chris Meledandri, skaberen af Illumination, som står bag serierne Despicable Me, Minions, Sing og The Secret Life of Pets sammen med skaberen af Mario, Shigeru Miyamoto.

Filmen bliver tilgængelig på SkyShowtime fra torsdag den 7. december.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.