×
SkyShowtimeStreamingTophistorie

SkyShowtime er åbnet – med tilbud om halv pris for evigt

Den nye streamingtjeneste SkyShowtime, som overtager fra Paramount+, er i dag åbnet og har et tilbud til de hurtige. Få halv pris for evigt.

Endnu en streamingtjeneste har i dag slået dørene op herhjemme. Nemlig SkyShowtime, der åbner herhjemme som et af de første steder, sammen med Norge, Sverige og Finland. Åbningen sker med et lanceringstilbud, der tilbyder halv pris ‘for evigt’.

Skærmbillede af tilbuddet fra SkyShowtime.com

Tjenesten tilbyder indhold fra DreamWorks, Nickelodeon, Paramount+, Paramount Pictures, Peacock (NBC), Showtime, Sky og Universal Pictures. Nogle af de fremhævede titler, som skal sparke tjenesten godt i gang bliver seneste film om dinoerne i Jurassic Park Dominion, Minions: The Rise of Gru og Top Gun: Maverick, der alle tilføjes i løbet af tjenestens første tid.

Se det kommende indhold på SkyShowtime

SkyShowtime vil kunne ses via en app til iPhone, iPad og Android. Desuden på Apple TV og via hjemmesiden. Tjenesten vil også være tilgængelig gennem en række danske partnere, nemlig Allente, Telenor, Telia, Telmore, Yousee og TV 2 Play.

Der streames i 1080P (Fuld HD) og Dolby Digital 5.1. Der er lovet at 4K er på vej. Der kan oprettes op til fem profiler, som kan streame på tre samtidige enheder.

Den normale pris på SkyShowtime bliver således 69 kroner per måned, men er du som nævnt hurtig og tegner abonnement inden den 1. november, så er der halv pris så længe du er abonnent. Paramount+ lukker endegyldigt den 20. oktober, hvorefter indholdet der kun kan findes på SkyShowtime.

Abonnementet kan tegnes hos SkyShowtime.com.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.