Fremtidens HjemTophistorie

Luftrenser ligner en skammel og kan både lyse og oplade din mobil

LG har præsenteret en ny luftrenser, der kombinerer møbel, mobilopladning og stemningsbelysning i en enhed.

Designet vil med garanti skille vandene, men ideen er grundlæggende ikke dum. LG har netop præsenteret sin nye luftrenser, der er en del af serien Aero Furniture. “Møblet” kombinerer luftrenser, bord/skammel, trådløs opladning og endda stemningsbelysning.

Tanken er, at den skal spare plads i mindre rum, såsom ungdoms- og soveværelser eller hjemmekontorer. Ikke ulig Ikeas Starkvind bord-luftrenser.

På LG PuriCare Object Collection Aero Furniture er selve luftrenseren intregreret i den runde sokkel. En trådløs oplader til mobilen er bygget ind i “bordpladen”. Luftrenseren fås i to udgaver, en med rund top og en med let aflang top og kommer i tre forskellige farver; rød, guld (!) og grå.

luftrenser
Rød, guld og grå. Klik for større.

Under bordpladen er der fysiske knapper til styring af luftrenseren og til valg af otte forskellige tilstande af den indbyggede stemningsbelysning.

Der er også indikatorer til at vise wifi-forbindelse, luftkvalitet og driftstilstand. LGs luftrenser kan desuden betjenes via LG ThinQ-app’en, der også styrer andre intelligente produkter fra virksomheden.

LG oplyser ikke noget om luftrenserens støjniveau, men hævder, at den er enddog særdeles effektiv til at fjerne vira og bakterier:

“Produktet forbedrer indendørs luftkvalitet i høj grad takket være Aero Furnitures flertrinsfiltrering, som kombinerer LGs ultrafine filter, støvopsamlerfilter og lugtfjernelsesfilter. Brugere kan også nyde renere indendørsluft takket være LGs UVnano-teknologi, som reducerer tilstedeværelsen af vira og bakterier på og omkring Aero Furnitures blæserblade med op til 99,99 procent,” skriver de i en pressemeddelelse.

LG PuriCare Object Collection Aero Furniture vil blive vist frem for offentligheden under IFA-messen i Berlin, der starter i næste uge. Her vil vi forhåbentlig også få en pris på tre-i-eneren.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.