×
Gaming

Store ændringer på vej i Hearthstone

Hvert år lægger Blizzard en plan for årets udvidelser til Hearthstone, og i år ændrer de endnu engang væsentlige aspekter af det populære samlekortspil. Sidste år var krakens år og i år bliver så Year of the Mammoth.

Den væsentligste ændring bliver et farvel til den kendte udgivelsesstrategi, hvor Blizzard først udgiver en regulær kortudvidelse efterfulgt af et såkaldt ’Adventure’, hvor man skal vinde kort i en række udfordringer mod computerstyrede spillere. I stedet byder 2017 på tre udvidelser med hver 130 nye kort – som noget nyt vil hver udvidelse også indeholde et mini-eventyr. Hvordan det præcist ser ud og om man får kort eller guld for at gennemføre udfordringerne, må tiden vise.

Farvel til populære Hearthstone-kort

Sædvanen tro betyder introduktionen af første udvidelse, at gamle sæt bliver fjernet fra Standard og kun bliver spilbare i Wild-formatet. Det drejer sig denne gang om Blackrock Mountain, The Grand Tournament, og League of Explorers. Anden udvidelse midt på året bliver den første med et nyt eventyr.

Ud over de tre fulde sæt, så vinker vi også farvel til seks kort fra Classic-sættet. Det er kort, der ifølge Blizzard er så gode, at de er svære at komme udenom i deck-konstruktion. Kortene, der smutter, bliver: Azure Drake, Sylvanas Windrunner, Ragnaros the Firelord, Power Overwhelming, Ice Lance, og Conceal. Valget af netop de kort kan under, da de langt fra er populære I de mest spilled decks, men sådan bliver det. Til gengæld vil Blizzard ikke straffe Hearthstone-spillerne og give dem incitament til at forvandle kortene til Dust – i stedet får alle, der har kortene i deres samling, fuld kompensation, og får også lov til at beholde kortene bagefter (så mangler du Ragnaros eller Sylvanas, så er et godt tip at crafte dem, inden udvidelsen rammer – du får din dust tilbage. Jeg havde begge, men har lige opgraderet til guldversionerne, bare fordi …)

Der bliver også nye udfordringer, der skal lokke spillerne til at logge på Hearthstone dagligt i tiden lige efter en udvidelse, en ny Rogue helt, som det bliver rimeligt nemt at spille sig til (du skal blot vinde 10 kampe) og nye turneringer i Wild-formatet for dem, der kommer til at savne deres gamle kort for meget.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.