×
ElbilerTophistorie

MG Cyberster kommer til Europa næste sommer

MG har officielt bekræftet produktionsplanerne for sin højtydende elektriske roadster – MG Cyberster. Den kommer til Europa næste år.

Som et af de eneste kinesiske mærker har MG haft rimelig succes herhjemme. Nu har selskabet officielt bekræftet produktionsplanerne for sin højtydende EV-sportsvogn – MG Cyberster. Planen er, at den to-sædede roadster kommer ud på vejene i Europa til næste sommer.

Cybersters styling hylder de beundrede roadsters fra MG’s rige arv, med dens karakteristiske lange motorhjelm, lave næse og buede overflader. Samtidigmed at den introducerer nye funktioner, såsom dens karakteristiske saksedøre og Kammback-design.

– Fokus for Cyberster var at skabe et design, der respekterede mærkets berømte fortid og at bringe den sportslige arv tilbage, samtidig med at det var helt klart, at det skulle være moderne og fremsynet som nutidens MG, fuldstændig afstemt med den hurtige overgang til elbiler, sagde Carl Gotham, Advanced Design Director for MG, i forbindelse med præsentationen.

MG har endnu ikke delt tekniske specifikationer på Cyberster. Men da prototypen blev vist frem for to år siden blev der lovet 800 kilometers rækkevidde.

MG Cyberster

“Konceptbilen har en intelligent elektrisk arkitektur, der muliggør en rækkevidde på 800 kilometer og en acceleration fra 0-100 km/t inden for 3 sekunder. Sportsvognen er også tiltænkt 5G interaktiv forbindelse for at skabe ubegrænsede muligheder for fremtidig mobilitet,” fortalte MG’s presseafdeling dengang.

– Dette er det perfekte tidspunkt at introducere en MG, der fuldstændig genopretter forbindelsen med MGs performance-DNA. Den er designet til at betage føreren på alle niveauer. MG er klar til en elektrisk, sportslig fremtid, og det er den perfekte måde at begynde fejringen af vores 100-års jubilæum, siger Guy Pigounakis, MG Motor UKs kommercielle direktør.

MG Cyberster

Priser og andre “detaljer” må vi også vente på. Men vores gæt er, at den ikke bliver billig.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.